AcuraLegend.Org - The Acura Legend Forum for All Generations of the Honda / Acura Legend; 1986 to Present  

Go Back   AcuraLegend.Org - The Acura Legend Forum for All Generations of the Honda / Acura Legend; 1986 to Present > General DIY Discussions > Audio and Other Electronics

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-28-2022, 09:24 AM   #1
Travon
Junior Member
 
Travon's Avatar
Default Radio power

All of a sudden having a problem getting power to stock Bose premium unit. Checked and replaced all fuse under hood and footwell.. Pulled the panel under the steering wheel to look for the inline but there isn't one apparently! Spent an entire hour looking for that damn thing! Any help would be appreciated..
Travon is offline   Reply With Quote
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
05 Radio VS 06+ tofusensei 2nd Gen. RL General Discussion 3 08-19-2015 01:31 PM
Radio Help! Aking Audio and Other Electronics 12 01-07-2012 01:25 PM
Radio help ryk 1st Gen. RL General Discussion 2 10-11-2011 11:33 AM
Radio Help shawnk 2nd Gen. Legend General Discussion 5 10-04-2011 08:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.

AcuraLegend.Org is not affiliated with, nor represents in any form, Acura and Honda Motor Company. Some logos and names used herein remain the trademark of Honda Motor Company.